Specializările clinicii KidMED

Pneumologie Pediatrică

Pneumologia pediatrică este o specialitate centrată pe diagnosticul, tratamentul și prevenția tuturor suferințelor ce apar la nivelul aparatului respirator de la naștere și până la vârsta de 18 ani.

Imunitatea incomplet dezvoltată, precum și particularitățile morfofuncționale ale aparatului respirator conduc la o rată mult mai mare a infecțiilor respiratorii acute la copii, dar și a afecțiunilor cronice. Astfel, s-a constatat o creștere a incidenței astmului bronșic la pacienții pediatrici, una dintre cele mai importante patologii respiratorii cronice.

Medicii nostrii sunt specializați în tratamentul afecțiunilor respiratorii acute sau cronice, precum: insuficiența respiratorie secundară episoadelor de pneumonie, bronșiolită, astm, displazie bronhopulmonara, fibroză chistica, apnee. La KidMed oferă posibilitatea realizării de investigații imagistice (radiografie pulmonară, ecografie pleurală), a pulsoximetriei, a testelor alergologice, testului sudorii și spirometrie în vederea evaluării funcției respiratorii.

Descoperă ce este spirometria, când este recomandată și cum se realizează.

Specialiștii noștri în Pneumologie Pediatrică

https://kidmed.ro/wp-content/uploads/2023/08/Dr.-Pavelescu-Mirela.png

Dr. Mirela Pavelescu

Pneumologie Pediatrică / Alergologie și Imunologie
https://kidmed.ro/wp-content/uploads/2023/08/Dr.-Iustina-Violeta-Stan.png

Dr. Iustina Violeta Stan

Pediatrie/Pneumologie

Contactează-ne pentru o programare

Locaţie

Bucuresti
Stefan cel Mare 35
PARTER, Bloc 31, Sc 3
Apt 79, Interfon 79

Program
  • Lu-Vi: 08:00– 21:00
  • Sambata: 09:00-17:00
  • Duminica: Inchis
Social Media

    captcha