Specializările clinicii KidMED

Neurologie Pediatrică

Neurologia pediatrică este o ramură a medicinei care se concentrează asupra diagnosticării și tratării problemelor neurologice care afectează copiii, de la nou-născuți până la adolescenți. Această specialitate tratează o gamă largă de afecțiuni, de la convulsii și migrene până la tulburări de dezvoltare și afecțiuni neurologice cronice.

La clinica noastră, avem o echipă de neurologi pediatrici dedicați și cu experiență, care lucrează împreună pentru a oferi cea mai bună îngrijire pentru copiii dvs.

Serviciile Noastre

  1. Evaluarea și Diagnosticarea: Utilizăm cele mai recente tehnologii și metode pentru a diagnostica tulburările neurologice ale copilului dumneavoastră. Cu o abordare personalizată, evaluăm fiecare caz în parte pentru a dezvolta un plan de tratament eficient.
  2. Tratament și Terapie: Suntem aici pentru a vă oferi opțiuni de tratament avansate și terapie pentru a îmbunătăți calitatea vieții copilului dvs.
  3. Consiliere și Educație: Oferim consiliere și educație pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine afecțiunile neurologice ale copilului și să vă implicați în procesul de tratament.

Specialiștii noștri în Neurologie

Prețuri

*În funcție de experiența fiecărui medic, de situația pacientului și de politica companiei, acestea pot varia. Vă rugăm să verificați aceste informații la telefon 031.4251600 .

 

Control

450 RON

Contactează-ne pentru o programare

Locaţie

Bucuresti
Stefan cel Mare 35
PARTER, Bloc 31, Sc 3
Apt 79, Interfon 79

Program
  • Lu-Vi: 09:00 – 21:00
  • Sambata: 09:00 -17:00
  • Duminica: Inchis
Social Media

    captcha